Cum plasez o comanda?

 

Pentru a plasa o comanda urmareste pasii:

1.       Acceseaza din meniu categoria care prezinta interes sau utilizeaza  Cautare pentru a gasi repede ce iți dorești.

2.     Acceseaza produsul  pentru a afla detalii din Descrierea detaliata (Atentie – nu descrierea scurta).

Aici poți afla  compoziția materialelor, tehnica de lucru sau ce piese sunt incluse.

 

Atentie – verificati daca produsul se vinde la set sau la bucata – daca este la bucata, la cantitate trebuie sa introduceti numarul dorit. Dacă cauți o informație și nu ai găsit-o, echipa noastră îți stă la dispoziție prin live-chat și pe whatsapp sau la telefon – 0758 437 693 in timpul programului de lucru, dar poți sa ne trimiți și un e-mail.


3.     Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului Adauga in cos - ca sa poti adauga produse in cos, este necesar sa ai completate campurile dedicate specificatiilor de personalizare.

 

Daca doresti mai multe produse diferite, repeta pasii anteriori.

 

4.     Verifica daca ai in coș tot ce iți dorești. Verifica: culoare, detalii personalizare și cantitatea pentru fiecare produs adaugat in coș.

 

Daca ai ceva sa ne transmiți, acum este momentul. In coșul tau vei gasi posibilitatea de a lasa un mesaj pentru noi.

5.     Detalii de facturare si livrare - dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa completezi detaliile de facturare si livrare.

 

6.     Livrarea - se va face intotdeauna prin curier, dupa executia comenzii – Atentie – perioada de executie poate dura intre 3-20  zile lucratoare.

 

7.     Plata - se poate face prin transfer bancar sau online cu cardul. (NU lucram cu plata ramburs).

 

8.     Pasul finalpentru trimiterea comenzii este butonul Trimite comanda. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii – va rugam sa verificati si in folderul SPAM.

 

 

Nu uita sa citesti termenii si conditiile inainte de a trimite comanda - comenzile nu pot fi anulate!

 

 

Cu stima si zambete,

 

Echipa Ali Decor