Ali Decor 

Buna,

Bine ati venit in lumea magica, Ali Decor! Aici este locul unde cadourile handmade prind viață!

Personalizarea este creată cu atenție, nimic nu este la voia întâmplării, pentru ca voi, dragi clienți, să puteți regăsi în produsul comandat, toată recunoștința, emoția și bucuria pe care vreți să le transmiteți celor care vor primi produsele noastre.

Vă mulțumesc!

Cu respect,

Ali Décor

Despre mine

cms-img

Lucrurile prind viată la mine în atelier prin tehnici diverse de lucru: de la vasta tehnica a decoupage-ului si tehnicicile lui complementare: pictura, modelaj, powertex, mixedmedia pana la obiecte personalizate prin sublimare si broderie, inclusiv pe bumbacul organic.

Un alt lucru de cu care ma mandresc este croitoria. Cu ajutorul ei si cu celelate tehnici creez amintiri care dainuiesc o viata. Sunt lucruri facute din suflet, cu dragoste si care sper sa va umple si voua sufletele de bucurie.

Totul este o combinație de idei, materiale, de tehnici, imbinate intr-un mod armonios si echilibrat. Lucrez cu pasiune, imi las o parte din suflet in fiecare obiect ce paraseste atelierul meu si caut inspiratia in tot ceea ce ma înconjoară.

Motto-uri

Amintiri pentru o viata

Oameni preferati, locuri favorite, amintiri placute din trecut. Acestea sunt bucuriile vietii, acestea sunt lucrurile care dureaza. ” - Henry Van Dyke

Lucruri facute din dragoste, cu dragoste

Pentru ca lucrurile facute din dragoste sunt cele mai bune” - Mischo Beauty

Cadouri personalizate pentru orice eveniment

Nu ne amintim zilele, dar ne aminim momentele.” - Cesare Pavese